Tudnátok ajánlani megbízható internet szolgáltatót?
Jelenleg a btelnél van előfizetésem , de jó ideje elégedetlen vagyok a szolgáltatómmal, így váltani fogok.Hűségidőm régen lejárt, jelenleg 4500ft-ot fizetek egy csupasz (telefonvonalon biztosított,készülék nélküli) 5 megás korlátlan adsl-re.(Bács-Kiskun)
Szintén egy csupasz 5-20 megás sávszélességet szeretnék, szolgáltató váltással, viszont fontos a megbízható stabil szolgáltatás, illetve az ár.
Netszolgáltató keresőbe beírtam a lakcímemet, és 320 szolgáltatót dobott ki :)
Tehát szeretném ha saját, vagy ismerősötök ajánlásával írnátok nekem lehetőségeket.
Néha nem működik megfelelően.
Meg az oldal nem mondja meg neki, hogy az a szolgáltató csaló-e vagy nem.
Megtaláltam a szélessáv keresőt, de pontosan az a lényeg,(ahogyan az utolsó kommentelő írta)onnan nem tudod meg melyik szolgáltatónak rossz az ügyfélszolgálata, rendszeresen kevesebb a le-feltöltés,szakadozás,számlaproblémák, stb.
Ezért vagyok kíváncsi a felhasználók tapasztalataira, azok alapján könnyebb lenne megfelelő szolgáltatót választani.
Igen de akkor még mindig az a kérdés hogy hol laksz, illetve milyen szolgáltatók elérhetőek nálad.
(Csak a városnevet kell megadnod, név nélkül megteheted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!