Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vista vs. Internet. Mi lehet...

Vista vs. Internet. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már minden szál hajamat kitéptem, nem tudom a dolog végére jutni, remélem valaki már volt hasonló cipőben, és tud segíteni..

Úgy kezdődött a dolog, hogy az XP helyett felraktam a Vista-t egy szép napon, ez okés, felpakoltam rá Nod32-őt, Spyware irtót, aztán szépen lefrissítettem a rendszert. És innentől jöttek a gondok. Az intenet sebessége egyszerűen pocsék lett, a 8 megás netemből inkább fél megás lett, nagyon ingadozik... Se filmet nem tudok nézni, se letölteni nem tudok, sőt, néha már az egyszerű szörfölés is bűn lassú.

Néhány fontos infó:

- Router van a modem után, a másik gépen, amin XP van, a net tökéletes.

- Spyware vagy vírus ami lassítana nincs a gépen, már szinte semmi sem fut, és úgy is szar a net..

- Nem a böngésző lassú, hanem ám blokk, FlashGet-es letöltés is csak vánszorog.

- Azóta már megint újraraktam a Vistát, és mintha az Updatelés előtt még jó lenne a net, de erről nem tudtam 100%-ig megbizonyosodni

Előre is köszönök bárminemű ötletet, már komolyan kezdem feladni, de az XP-t nem bírnám visszarakni...

2009. szept. 4. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Drivert frissíts, illetve, ha frissítés előtt jó, akkor NE frissíts. Valamint van Windows 7 is, ráadásul ingyen.
2009. szept. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!