Tényleg megszűnik az MSN? Valaki tud erről bővebben valamit?
Azt hallottam meg olvastam valahol,hogy meg fog szűnni az MSN... Ha tényleg így lesz akkor tudnátok nekem pár olyan programot mondani ami hasonló az MSN-hez? (Skype kilőve)
Köszi... :)
Mert ott nem lehet normálisan üzenetet hagyni...
Csak akkor kapja meg az illető az üzenetemet amit akkor írtam neki mikor ő nem volt fent,hogy ha én is bejelentkezem.Csak ennyi bajom van vele.
"Tegnap jelentette be a redmondi óriás a még sokak által kedvelt Messenger felszámolását. A háttérben nyilvánvalóan a felvásárolt Skype piaci helyzetének erősítése húzódik meg. Március 15-én a Windows Live Messenger összes felhasználója már csak a Skype-ot használhatja, mert a Microsoft ezen a napon zárja be végleg az MSN-t. Még tavaly jelentette be a szoftveróriás, hogy nyugdíjazzák a Messengert. A döntés hátterében az áll, hogy a Microsoft 2011-ben 8,5 millió dollárért megvette a Skype-ot, és inkább erre a platformra terelnék át a chatelőket."
"Csak akkor kapja meg az illető az üzenetemet amit akkor írtam neki mikor ő nem volt fent,hogy ha én is bejelentkezem"
Ez érdekes, mert nekem a Skype is így működött. Sőt telefonhívásnál hangüzenete is hagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!