Miért lassu a gépem ha megy a net?
Figyelt kérdés
ha megy a net be szaggat a gépem de ha kikapcsolom a netet akkor jól megy win8 am van win7 el nem tette eszt
2magos proci 2ghz 4gbram 1gb videokari 160gb vinyó
2013. febr. 2. 16:51
1/10 anonim válasza:
Gondolom rommá van tömve a géped vírusokkal.
2/10 A kérdező kommentje:
de csak akko szaggat ha megy a net de ha kikapcsolom a netet (disable) akkor egyből megy normálisan
2013. febr. 2. 16:59
3/10 A kérdező kommentje:
mit csináljak????
2013. febr. 2. 17:11
4/10 anonim válasza:
Mondjuk irtsál vírust esetleg? Persze az is lehet, hogy csak ennyit akar a W8 töltögetni, frissítgetni. A 160-as vinyó legalább IDE-s?
5/10 A kérdező kommentje:
igen az de most (újra tettem a W8-at és nem csinálja aszt de akkor ment a torrent én töltött le nem lehet hogy az csinál valamit??
2013. febr. 2. 17:24
6/10 anonim válasza:
szerintem is vírusgyanús... nekem egy 18,6 Gbos ATA vagy IDE nemtom milyen vinyón volt Win7 és egy másik SATA2-es 500 gigás vinyón meg minden más dolog... és gond nélkül ment vele a gép nem vettem észre gyorsulást mikor bedöglött és áttettem a rendszert az 500 Gb os ra... és sajnos a vírusok tudnak fura dolgokat tenni... pl megeszik a programok tőlük az összes ramot vagy 100 % on dolgoztatják a procit meg ilyenek... mikor már az 500 gigás vincsit használtam velem is volt ilyen hogy ok nélkül kifagyott meg belassult.. egészen addig még teljesen le nem formáztam az egész merevlemezt...
7/10 A kérdező kommentje:
és hogy formázzam le???
2013. febr. 2. 18:34
8/10 anonim válasza:
mármint a teljes merevlemezt? azt csak rendszerujratételnél tudod... de ha vannak partíciók azokat külön is lelehet kivéve azt amin a rendszer van... ha partícióid is vannak azokat jobbgobal rá és formázás... vagy rendszerujratételnél külön külön is lehet de én ha az egészet formázom akkor trölöm a partíciókat majd ujra kiosztom... de azt is rendszerujratételnél kell... alul mindent ír mikor telepíted hogy mihez mit kell nyomni...
9/10 A kérdező kommentje:
jahh de eszt is má csináltam de ugyan ez .....ha letöltök vmit a torrentel akkor belaggol amíg ki nem kapcsolom a netet ....mit csináljak felmegy ez a (system intrerupts 50%-ra win8)
2013. febr. 2. 18:46
10/10 A kérdező kommentje:
má jóó megcsináltam (csak frissíteni kellet a hálózati kártya telepítőjét...xdxxxlol
2013. febr. 3. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!