Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom beállítani a...

Hogyan tudom beállítani a sávszélességet?

Figyelt kérdés

A fiam mindig torrentezik és a Youtube-on a videókat már csak 240p-n lehet nézni.

10Mb/s internet sebbeségem van és szeretném valahogy lekorlátozni az Ő hozzáférését.

Van erre mód?

2013. jan. 31. 19:04
 1/6 A kérdező kommentje:

elfelejtettem írni:

külön számítógépekről van szó, tehát a fiam a sajtátján torrentezik

2013. jan. 31. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A fiad, tehát tiltsd meg neki, hogy torentezzen (egész nap)
2013. jan. 31. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
A legjobb az lenne, ha a fiad torrentkliensében lenne korlátozva a le/feltöltés. Ugyanis a routerekben ritkán van korlátozási lehetőség (illetve nem túl hatékony).
2013. jan. 31. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Beszélj vele! Régen rossz ha a szülő már ilyenről sem tud a gyerekkel beszélni!

Ez már csak azért is hatásosabb, mert jövő héten megy a porontyod jön, hogy "lelassították a netem, van-e valamilyen törés ellene, vagy meg lehet-e kerülni?"

2013. jan. 31. 19:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre :) nekem semmi bajom nincs azzal ha ő letölti a neki szükséges dolgokat :) csak hogy mellette azért lehessen még dolgozni is... csak tudjátok milyenek a fiatalok. Ha nincs rá mód akkor nem baj, ugyis terveztem 100Mb/s internet sebbeséget venni, csak reméltem hogy valahogy belehet állítani. Köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 1. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Pl uTorrentben a korlátozás beállítása nálam így van:

[link]

8000/512kBit/s netem van, rohadtul nem érdekel, hogy valami 1 perc vagy 1 nap alatt jön le, ezért a drasztikus leszabályozás. A 250 és a 8 jelöli a le-, illetve feltöltésem korlátozását (1000/64kByte az előfizetés). Így a torrentoldalnak se lehet szava, hogy csak a feltöltést korlétoztam. Emellett simán tudok online játékokkal is játszani.

2013. febr. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!