Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet-e olyat beállítani a...

DaNNE96 kérdése:

Lehet-e olyat beállítani a Routeren, hogy a 2 gépnek megszabni hogy maximum mekkora sávszélességet használhatnak ki?

Figyelt kérdés
TP-Link R460-as a routerem.
2010. aug. 2. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában be lehet, de kimondottan ezt a routert nem ismerem. A routereknek van adminisztrációs felülete, amit a böngésződön keresztül érhetsz el. Elő kell keresni a használati utasítását és abban utána nézned, hogy mit kell a böngésződ címsorába írni. Az én TP-Link routeremet a [link] címen lehet állítani, általában jelszóval védettek, alapból admin a felhasználó és a jelszó is. Ezek után az IP QoS fülön lehet IP cím alapján kiosztani, hogy kinek mi jusson. Fotó erről itt:

[link]

2010. aug. 2. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ ugyan így néz ki az én felületem is mint amit te küldtél tehát megpróbálok valamit csinálni :). EGyébként egy alap router csak mivel Anyum vette ő meg nem valami sokat ért hozzá de mind egy 2MB-s netehez elég szerintem mivel kihozza a maxot ha egy gépmegy :D.
2010. aug. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!