2 Méter UTP kábelben elveszik az internet. Vélemény?
hol ez a 2m?
mivel próbáltak lerázni? hogy nálad van a hiba? vagy mi?
Engem is próbáltak hasonló módon lerázni. Látták, hogy van egy router a modem után, és ráfogták, hogy rossz a routerem. Megnéztem, a routernek semmi baja sem volt (mert én alapjába véve nem feltételeztem, hogy lerázni akarnak ugye...).
Fogtam beballagtam, elmondtam a panaszomat szemtől szembe az ügyfélszolgálatos csajnak. Erre ő full határozottan leolt valami sablondumát, amit még a laikuosok be is nyalnak... Nagyra nyitott szemekkel (ííígy: (*.*) ) néztem rá, és megkértem, hogy küldjön ki egy informatikust, mert nem érzem úgy, hogy ő kompetens lenne a témában... A csaj egyből levágta, hogy mi van, és hívta a kollégáját - szegényen láttam, hogy kezd elsüllyedni, és elment inkább valamit fénymásolgatni... :DDD
Kijön az informatikus, mese, mese... bemegy hátra az irodába pár perc múlva jön, hogy a routeremmel lesz a baj... Mondom, a routeremmel nincs baj, ne kábítson már hülyeségekkel... Elment, pár perc múlva visszajött, és annyit mondott, hogy most jó. Hazamentem és voilà, jó volt a net...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!