NyuszikaaaNo1 kérdése:
Facebookon már megadtam a gimnáziumom nevét és az egyetemét is ahová jártam! Most nyelviskolába készülök, ezt hogyan adhatom meg? Mert csak az egyetemnek és a giminek ír ki helyet! Hogyan adhatok hozzá még egy iskolát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 21:08
1/4 anonim válasza:
Édes istenem! Bárcsak nekem is ilyen problémáim lennének...
2/4 anonim válasza:
Írd ki minden nap lóbaszó nagy betűkkel státuszba, hogy NYELVISKOLÁBA JÁROK GYÖKEREK ERRE VARRJATOK GOMBOT
3/4 anonim válasza:
Én azt hittem hogy aki egyetemre járt az baromira okos meg müvelt meg minden de jó hogy én nem letem az:D
4/4 anonim válasza:
Most miért olyan fontos kell mindenkinek tudnia, hogy nyelviskolába jársz? Én is jártam, mégsem adtam mindenki tudtára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!