Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meddig lesz még kábeles internet?

Meddig lesz még kábeles internet?

Figyelt kérdés
Mert rohamosan fejlődik a számítástechnika, de én úgy érzem, hogy az internet (mint szolgáltatás), jócskán le van maradva. Pl miért nem csinálnak meg korlátlan mobilinternetet? Olyan rossz hogy agyon van kábelezve a lakás! -.-

2013. jan. 26. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A korlátlan mobilinternethez nagyobb sávszélesség kellene ami nagy beruházást igényelne mert minden mobilállomáson bővíteni kellene amit egyetlen szolgáltató sem akar.

Ha a lakásodon belül csökkenteni akarod a kanócok mennyiségét vegyél egy wifi routert.

2013. jan. 26. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha mindenki mobilinterneten lógna meg torrentezne azaz a teljes netes forgalom a mobilinternetre kerülne, akkor azt hiszem hamar összezuhanna a rendszer, mert nem bírná. Ha fel is fejlesztenék, hogy bírjon mindent, akkor is eleinte jó drága lenne a nagy beruházás miatt és valószínűleg stabilitásban, elélrési időben és max sávszélességben így is jócskán a kábeles net alatt maradna. Otthonra kiküszöbölhető az internet kábel egy wifi routerrel, igaz ennek is megvannak a hátrányai...

Sok esetben van, hogy a kábel jobb, mert stabilabb, gyorsabb...például egy normális gamer egér is vezetékes és nem vezeték nélküli....persze facebookra jó a wifi internet meg a vezeték nélküli egér, de egy játékosnak már nem a legjobb...a teljesítményre kihegyezett felhasználók a kábel mellett tennék/teszik le a voksot.

Persze jó dolog a mobilitás, de annak ára van (általában pénzben és teljesítményben is adózni kell a mobilitás oltárán)...mint ahogy sosem lesz egy csúcs laptop olyan erős, mint egy felső kategóriás asztali gép...de drágább az könnyen lehet.

2013. jan. 26. 20:00
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Ja hadd legyen még nagyobb elektro-szmog, forralják csak fel a sejtjeidet.

Én minden esetre maradok a gyors, biztonságos, stabil és alacsony ping -ű vezetékes szolgáltatóknál. Hál istennek nem vagyok olyan "húdefontos", hogy összeomoljon nélkülem a világ, ha pár óráig nem vagyok Online. :)

2013. jan. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!