Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csak a hálózati kártya...

Miért csak a hálózati kártya letiltása után van internet?

Figyelt kérdés
Mindennap ha elindítom, csak 2-3 hálókártya tiltás feloldás után jön be az internet. Néha ha pár órán belül van újrakapcsolva, akkor még van internet egyből. Mi lehet a probléma?

2013. jan. 25. 11:22
 1/3 anonim válasza:

Mivel nagyon kevés infót írtál egy jó válaszhoz, pár ötlet.

Ha pl a gépet, és a routert egyszerre kapcsolod be (pl barátnőmnél kapcsológombos konnektorral ki van kapcsolva, ne legyen fogyasztása este.), és mikor bekapcsolja, néja5 perc is kell neki, hogy legyen kapcsolat, de néha elég 1 perc is.

Lehet, hogyha nem csinálsz semmit ez alatt az idő alatt, akkor is bejön? Próbáld ki.

Eleve hogy lehet ugyanazt többször is letiltani????

Nem lehet, hogy van egy alaplapi hálókártyád, és esetleg egy másik is be van rakva?

Melyikbe van akkor dugva a hálózati kábel?

2013. jan. 25. 11:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Sosincs kikapcsolva a router.

Kipróbáltam már több perces várakozást, s nem történik semmi.

Úgy, hogy letiltom,feloldom,letiltom,feloldom....

Csak alaplapi háló kártyám van, így abba van dugva. :) Köszi

2013. jan. 25. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Már a netkábelt is húztam ki, s a routert is reseteltem, de akkor se jó, néha viszont bevált :S
2013. jan. 25. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!