Miért nem tudok belépni a TP-Link TD-W8900GB routermodemembe?
A gyári leírás szerint beírom az IP-jét a böngésző címsorába de nem történik semmi. 3 különböző géppel próbáltam már és ugyanaz az eredmény. Ha csak modemként használom akkor nincs vele gond.
Mit tegyek?
próbáld másik böngészővel. korábban volt nekem is ilyen probléma pár évvel ezelőtt. egy régebbi firefox alatt nem ment a dolog de IE latt már igen.
igaz az új firefox már nem okoz gondot. nem tudom milyen böngészőn próbáltad. de lehet ha másikat próbálsz vagy frissíted a böngésződ akkor menni fog.
nekem ez oldotta meg annó. de mondom ez évekkel ezelőtt egy igen korai verziós firefox volt.
Ellenőrizd hogy jó-e az IP cím. Próbáld végig a lehetséges IP címeket pl: 168.192.0.1 168.192.1.1 168.192.2.1 stb mert előfordul hogy más van beállítva mint a mellékelt leírásban.
Fontos hogy kábelen keresztül próbálj belépni ne Wi-Fi-n keresztül mert pl nálam a Wi-Fi-n keresztül tiltva van a konfig.
Ha ezek után sem megy akkor nincs más ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!