Miért nem működik a Firefox és a Chrome?
Már másodszor fordul elő velünk, hogy egyik pillanatról a másikra mind a két böngésző megadja magát minden előjel nélkül, egyszerre.
Maga a böngésző elindul, de nem tud megnyitni egy oldalt sem. Beírjuk a weblap címét, és semmi nem történik, a címsorból is eltűnik a webcím, csak annyit ír ki, hogy új lap.
Már letöröltem őket, újra felraktam, de semmi.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi! :)
internet van, letöltöttem az operát (csak tudjuk, hogy az semmire sem jó), most azzal próbálok valamire jutni.
szóval nem az internet kapcsolattal van a probléma, hanem magával a programokkal szerintem
" letöltöttem az operát (csak tudjuk, hogy az semmire sem jó), "
Miért is ? Én szoktam néha használni és jól működik
mert állandóan összeomlik, nem képes betölteni az oldalakat, nekem eddig még csak a gond volt vele...
de a téma nem az opera nevezetű böngésző kibeszélése, hanem hogy miért nem működik a másik kettő
DNS probléma lesz.
Állítsd be valamelyik dns szolgáltatót, vagy állítsd át automatikusra!
Hálózati kapcsolatok / hálózati kártya tulajdonságai
TCP/IP protokoll / tulajdonságok
DNS címének automatikus lekérése:
Vagy állíts be dns kiszolgálót (pl googleDNS 8.8.8.8. - 8.8.4.4.)
Ürítsd ki a DNS gyorsítótárat (érdemes utána regisztrálni a rendszerben)
Futtatásba beírod: cmd
Parancssorba:
ipconfig /flushdns
Ipconfig /registerdns
Ha ezek után sem jó akkor teljes megújítás:
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ha még mindíg nem jó a gép újraindítása után sem resetáld a modemet (húzd ki egy kis időre vagy van egy reset lyuk azt nyomd be fogpiszkálóval), és indítsd újra a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!