Hogy lehet vissza keresni a be írt felhasználó neveket windows7 be?
A Firefox-ot tartalmazott op. rendszered változatlan IP-je talán segit.
Próbáld meg ugy, hogy a Chromen keresztül letöltöd ujra a Firefox-ot és ha szerencséd van, akkor:
Eszközök>Beállitások>Biztonság>Mentett jelszavak>Jelszókezelő ablak jön elő és ha szerencséd van, akkor ott ottmaradtak a felh. nevek és jelszavak
Vagy:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
köszönöm a gyors választ meg minden , de ezzel csak az a baj , hogy ezek a programok csak azokra jó ha el mentettük az egész fel használó nevet a jelszóval együtt ugy ahogy van ! én viszont a jelszokat sosem mentettem el mert akkor más is hozzá férhetne a fiókjaimhoz ! nekem olyan kéne ami vissza keresi azokat a ami csak a felhasználó neveket jegyezte meg ! :/
az meg hogy a firefoxot le fel tettem megint , sajnos az se jött össze :( de mind ezek mellett nagyon hasznos ötlet volt csak köszönni tudom!
Értem én, de ha egyszer semmit se jegyeztettél meg a böngésződdel, akkor a célod sosem valósulhat meg.
A böngésződ az op. rendszereden/szoftvereden/ működik. Maga a PC-d vagy laptopod pedig ugye simán egy hardver, az pedig nem képes ilyenekre.
Szóval: illuzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!