Youtube mennyit fizet 1 megtekintésért átlagban?
Figyelt kérdés
Tudomm hogy nem csak attól függ, de egy megtekintés hány FT? Mégha csak 1Ft-ot is adna, regeteg pénzt lehetne keresni...2013. jan. 24. 21:45
1/8 anonim válasza:
igen, ez sok mindentől függ. De 1 megtekintésért, olyan 0.1 fillért.
3/8 A kérdező kommentje:
0,1Ft? vagy 0,1 fiilér, tehát 0,001Ft-ot?
2013. jan. 24. 22:04
4/8 anonim válasza:
Egy YouTubeos akinek 41.662 feliratkozója van, és 19.015.295-szer nézték meg a videóit állítja hogy havi 70-80ezer Ft-t kap, tehát ne hidd hogy te majd ebből milliomos leszel.
5/8 A kérdező kommentje:
áhh, akkor felejtős. Azt hittem ha csinálok egy videót amit megnézne 10 millióan akkor kapok legalább egy millát... akkor a 0,1Ft/megtekintés, ami azért nem olyan hataknas összeg...
2013. jan. 24. 22:56
6/8 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy 1 milliós nézettség után kap az illető 1000 dollárt, de ebből 30%-ot a youtube kap.
7/8 anonim válasza:
Milyen videót akarsz csinálni, amit egymillióan néznek meg?
8/8 anonim válasza:
Én semmilyent de vannak akik rendelkeznek ilyen nézettséggel (össz. nézettség). Pl: TirexiHD (~40 millió ha jól emlékszem, ő magyar, játékvideókat készít) illetve van egy angol pasas, ő luxus autókat videóz az utcán, neki is hasonló - ha nem nagyobb - nézettsége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!