Mykie kérdése:
Tp-Link TL-WR1043ND Miért nem érhető el a router menüje?
Figyelt kérdés
A net megy minden gépen, wifi is van, de nem érem el a beállítások módosítását.A barátom is ilyet használ neki is ez a baja. Táp kihúzás után újra elérhető lesz kb 2 napig. Majd : A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.tplinklogin.net helyen lévő kiszolgálóval.Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot.Ezek az üzenetek jelennek meg,de megy a net rendesen. Bármelyik géprő akár wifin keresztül akarom elérni nem megy, de a net hibátlanul megy.Kikapcsolva a vírusírtó, a tűzfal mégsem érhető el ugyanez a barátomál. Nála win7 és már a 2. router de ugyan ez probléma van, nálam XP. Köszi a segítséget2013. jan. 20. 20:46
1/3 P.O.C. válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam természetesen azt is, de nem tudtam elérni a felületet. Maradt a táp ki pár másodpercre, majd vissza,így a router megy a beállítási menü elérhető. Csak az a kérdés meddig. A kérdés az!? Miért jött létre ez a hiba?
2013. jan. 21. 14:05
3/3 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet! Ez szerintem tipushiba. pedig én az égvilágon mindent megpróbáltam vele. Volt már rajta ddwrt, és openwrt is. Véleményem: ezek csak egy szutykok, mind a kettő. A gyári a legstabilabb. És ha ilyen extrák is kellenének bele akkor gyárilag ilyen firmet kapott volna nemigaz???? ( nemmondom ölni tudnék ha lenne a gyári szoftba VPN.) Probáltam én mindent. com portok-ra forrasztottam csatit, és usb-n alabol csatlakoztatva egyik szerveremhez, és hyperterminalon figyelem. És én is restartolom naponta mert eltünik a menü elérése... com porton terminaállal is próbáltam szoftozni, töbször is eredmény ugyanaz. Ha időközbe rájöttetek kérlek írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!