Milyen szolgáltatót tudnátok ajánlani?
Ahhoz kellene tudnunk hogy hol laksz.
Nem kell lakcím, csak város, vagy település neve.
A UPC-t nem ajánlom, mert csalnak, korlátozzák a netet, és a hálózatuk építésének és a karbantartásának a díját néha az ügyfeleken verik le.
Sunyi banda.
Szóval Budapest.
Nem tudom melyik körzet, de ha lehet akkor inkább a digi, annak kedvezőek az árai és jók a szolgáltatásai.
Az internet nagyon jó, és olcsó is, egyedül a tv szolgáltatás nem valami jó a csatorna választék miatt, de ez van, ők legalább nem csalnak.
Nem rossz a UPC. nem értem miért korlátoznák a netet. nagyon is jó a Fiber. stabil és nincs lassulás. jah igen max ha nem fizeted be akkor korlátozzák
én havonta kb 3000Ft-ot fizetek a 25-ös Fiberért. és bőven elég.
TV-t nem nagyon szoktam nézni ha nézem is max National Geographic meg Discovery. mert a többi csatornán nincs egy normális műsor. a Film+-on meg hétfőtől péntekig és szombat és vasárnap Buds spencer megy. úgyhogy inkább hagyjuk :D
A telefon hálózaton belül ingyenes. vonalasra 12FT/perc mobilra pedig 63Ft/perc. de a Thome-nál biztosan jobb a UPC
Hú mint valami rossz reklám :D
Korlátozzák, ha úgy látják leterheled a szerverüket.
Azt hiszem havi 1 TB a max le és fel, aztán belassítják és plussz díjat számolnak fel.
Egy rakás fórumon erről beszélnek, köztük nc-n is.
Ha csak megnézel pár lapot az nem érdekli őket, de ha elkezdesz töltögetni akkor figyelni fognak.
Nem tudom ki az aki havi 1TB-ot letölt :D
én pl rengeteget torrentezek de ez eddig nem látszott meg sem a számlán sem a sebességen.
Na már melyik csomagjuknál?
Eddigi rekordom egy hónapban felfele: 755 GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!