Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szép napot! Tudnátok ajánlani...

Szép napot! Tudnátok ajánlani egy olcsó internet szolgáltatót laptopra, (nem wifiröl, mer mindig utazok), ami havidijas és annyit használom amennyit akarom, tehát nem számolják a letöltöt mb-ot, és persze olcsó is?! Elég lenne egy 5mb-os net is bőven

Figyelt kérdés
Szép napot! El szeretném adni a számítógépem és venni egy laptopot az árából mert rendszeresen átköltözök mindig más helyre ahol nincs internet, de még sosem volt laptopom ezért lenne pár kérdésem hogyan oldható meg az internet rajta? Nem wifi-s megoldás kell mert útközben is akarom használni! Tudtok ajánlani valami szolgáltatót ami havidíjas annyit használom a netet rajta amennyit akarom tehát nem MBit re megy, és a legolcsóbb kéne ha lehet! Egy 5mb-s net is bőven elég lenne rajta, amin tudok emailezni, stb. köszönöm előre a válaszokat!
2012. jún. 11. 19:27
 1/10 legendavagyok01 ***** válasza:
Tudtommal Magyarországon nincs korlátlan mobilinternet (kivétel az e-mail forgalom és böngészés).
2012. jún. 11. 19:33
 2/10 A kérdező kommentje:
vagy van egy androidos mobilom is amiről wifin megtudnám osztani a mobilnetet, lehetséges a laptopra? vagy jobb ha a laptopra teszem rá a netet és nem a mobilról a lapira?
2012. jún. 11. 19:33
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem jó az is ha a letöltés van korlátozva mert nem töltenék le róla
2012. jún. 11. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
telenor hipernet
2012. jún. 11. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:

szinte mindegyik szolgáltató kínál ilyen "korlátlan" csomagot, azaz bár túlforgalmazási díjat nem számítanak fel, de egy bizonyos adatforgalom után eléggé visszaveszik a sebességét... az ár meg aszerint változik, hogy mekkora a határ. viszont emailezéshez ez a korlátolt sebesség is bőven elegendő (ált. 128 kbit-re fognak vissza, nem ezzel fogsz torrentezni vagy videókat nézni, de az emailek el fognak menni)

telefonod ha képes wifis hotspotként működni, úgy meg tudod osztani a netet a lapossal. az újabb telefonok szinte mindegyike képes erre, nézd meg a telód leírásában / neten, hogy képes e rá

2012. jún. 11. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
DIGInet
2012. jún. 11. 19:41
 7/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Akkor nézz szét:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 11. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem vodafone MobilNet Premium csomagom van első 3 hónapban 20GB utána 10GB de nekem a 10 is elég. hó vége fele le szoktak korlátozni de még 128 kilobit/s-el is el lehet böngészgetni. Neked is a vodafone-t ajánlom hiszen annak a legnagyobb a lefedettsége. Nézd meg a lefedettségi térkép összehasonlítót: [link]
2012. jún. 11. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:

énis vodefonera gondoltam először

megnézem ,köszönöm a válaszokat

2012. jún. 11. 19:56
 10/10 A kérdező kommentje:
mobillal is megtudnám osztani a netet, de ha mobilra vennék netet az megoldható hogy feltöltőkártyáról szedjék le a pénzt? mivel nem előfizetéses vagyok
2012. jún. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!