Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telenor hipernet medium...

Telenor hipernet medium (20mb/s 10gb korlát ) Mennyire lassul vissza ha elfogy a korlát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
32/32 kbps-re korlátoznak de arra is joguk van akár hogy teljesen kikapcsolják az internetet ha túlléped a 10 gigát mivel a garantált le és feltöltési sebesség 0 Mbit/s így ha kikapcsolják teljesen a netet akkor is tudják teljesíteni a garantált sebességet. Ezt csak azért írom le mert az ismerősöm is így járt.
2013. jan. 17. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Huh az elég lassú :/ Azt olvastam , hogy amikor elfogy a korlát 80% a akkor is küldenek egy sms-t hogy hamarosan vége ... Most nekem t mobile os netem van ami 7.2 mb/s os és az 128kbra lassul vissza viszont ott csak 3 gb a korlát . Szerinted melyik a jobb ?
2013. jan. 17. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj a T-Mobile-nál csak válts erre a csomagra: [link]

Egy kicsivel olcsóbb mint a Telenor Hipernet Medium és nem 10 giga hanem 8 giga van benne de az a 2 giga áldozat szerintem megéri hogy ne 32 kbps-re hanem 128 kbps-re korlátozzanak.

2013. jan. 17. 15:36
 4/4 Balu86MH válasza:
de van olyan opció pár 100 ft-ért +ban, hogy a weboldalakat ugyan olyan sebességgel nézed meg, tehát nem lesz lassabb, csak a letöltés (torrent) lassul le 32kb-re. Én is így használom a hipernetet.
2013. márc. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!