Ez most akkor hogy működik a tréhómnál?
Van ugye ez a NetMánia díjcsomag a t-home nál és írják hogy 30 mbit/sec es netet ad. Ezt szerettem volna megrendelni. Fel is hívtam a szolgáltatót, hogy elintézzük a díjcsomagváltást, erre mint egy arculcsapásként jelentették be, hogy a mi házunkban (kertes ház) ez nem elérhető. Na már most. #1 Szolnokon lakunk, és eléggé h*lyén jön ki, hogy egy megyeszékhelyen nem képesek bekötni. #2 Ha jól emlékszem az 5 megás be van kötve, tehát ha azt bekötötték ezt nem értem miért nem tudják.
10 megásat mondtak hogy olyat tudnak. Szóval az lenne a kérdésem, mivel a info ezen részéhez kevésbé értek, hogy mi a különbség a 10, 20, vagy akár 30 megás dsl net között amit elvileg mint ahogy írják is telefonvonal által kötnek be?
Nagyon nem mindegy, hogy:
A.) Milyen telefonvonalon kötik be
B.) Milyen eszközökön keresztül kötik be
C.) Mennyien használják
Merülj el kicsit a telekommunikációs világban és akkor rájössz a kérdések válaszaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!