Miért nem működik?
Figyelt kérdés
Ma délután még bejelentkeztem a Facebook fiókomba, utána kijelentkeztem és azóta nem engedi, hogy visszalépjek. Azt írja, hogy a kért oldal jelenleg nem található, próbálja meg később, meg hogy érvénytelen. Ez most mi lehet ?2013. jan. 15. 18:52
1/7 anonim válasza:
több szerver van a fészbuknak amint te vagy fent azt karbantartsák vagy bekrepált
3/7 A kérdező kommentje:
De mi az hogy bekrepalt ? Letorlodott ?
2013. jan. 15. 19:06
5/7 A kérdező kommentje:
És soha többet nem tudom használni ?
2013. jan. 15. 19:13
6/7 anonim válasza:
de fogod tudni
simán nem jön be vagy csak bejelentkezés után bob ki?
7/7 A kérdező kommentje:
Alapból nem enged be. azt írja hogy a kért oldal nem található próbálja meg később, ha meg telorol akarok bejelentkezni azt írja hogy hibás szerver. Tesom facebookjan megkerestem magamat és azt írja h nem található az oldal..
2013. jan. 15. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!