Kedves második.Köszi a segítséget, egy Isten vagy!
2014. okt. 16. 15:03
12/19 anonim válasza:
Én is ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Sikerült beállítanom, hogy új lap megnyitásakor a Google.hu jöjjön be (egész pontosan a [link] oldal nyílik meg), a kérdésem az, nem lehetne-e azt megoldani, hogy ekkor a kurzor ne a címsor végén álljon, hanem rögtön a Google felirat alatti kereső mezőben, ugyanúgy, ahogy a Firefox indításakor (ott is a Google.hu van beállítva kezdőlapnak, az s nyílik meg, csak ott a .hu után nincs semmi.)
2014. dec. 17. 19:00
13/19 Pajoz válasza:
Én is köszönöm a második hozzászóló tippjét. Most állok át a Chrome-ról a fox-ra és keresgélem az infokat. Thx!
2015. febr. 6. 18:27
14/19 anonim válasza:
12-es hozzászóló vagyok. Mára már nekem is sikerült megoldani, úgy ahogy a 2. válaszoló írta, csak a www.google.hu elé még be kellett írni, hogy https:// . Így már jó, köszönöm.
2015. febr. 15. 17:02
15/19 anonim válasza:
A 2. választ adó kommentelő előtt le a kalappal. Mindig azt hisszük, hogy mindent tudunk és akkor jön egy hozzá hasonló és rádöbbenünk, hogy semmit sem tudunk. Én egy malware marhaságot kaptam be, de hogyan mikor az awast 0-24ben megy nem tudom és mindent összeszart. Már csak az új lap megnyitásánál volt problémám és sehogy sem tudtam rájönni mit kezdjek vele. Már majdnem beletörődtem, hogy kész szar ahogy van, erre rábukkantam itt a megoldásra. uram, ezer köszönet érte.
2015. ápr. 11. 04:07
16/19 anonim válasza:
Köszi szépen, végre meg van a megoldás! Már rég vadásztam erre a megoldásra.
2015. szept. 13. 20:56
17/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Sajnos nekem a fent említett browser.newtab.url nincs a listában, csak egy browser.newtab.preload. Valakinek vlami ötlet, hogy mi lehet a gond, és mi lehet a megoldás a kérdező által felvetett problémára az én esetemben?
2016. jan. 11. 16:52
18/19 anonim válasza:
Az előző válaszoló, illetve kérdező vagyok :-) Kicsit böngésztem, és megtaláltam a megoldást. Az újabb Firefoxban már nincs meg az a konfigurációs lehetőség, hogy a fent részletezett megoldást lehessen használni, azonban le lehet tölteni egy kiegészítőt, amely ezt újra lehetővé teszi. A kiegészítőt innen lehet beszerezni: [link]
Újraindítás nélkül települ. Amint kész, a menü kiegészítők pontjában a kiterjesztéseket választva lehet beállítani, hogy egy meghatározott oldalt, vagy a kezdőlapot nyissa meg az új lap megnyitásakor.
2016. jan. 12. 14:24
19/19 anonim válasza:
Nekem megvolt a listában mégsem működött,viszont köszi szépen a 18-asnak...Isten vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!