Hogy lehet beállítani, hogy a Firefox új lap megnyitásakor a "www.google.hu" weboldalt töltse be egyből?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 11:37
2/19 anonim válasza:
Nyiss egy új lapot a böngészőben majd a címsorba írd be "about:config" és nyomj egy entert-ígérd meg hogy óvatos leszel, rengeteg beállítás közül neked a "browser.newtab.url" kell, a keresőbe kezd el begépelni "browser.newtab.url" (így könyebb megtalálni) majd ennek a karakterláncnak az értékét megváltoztatod, jobb klikk->módosítás és beírod "www.google.hu" és OK, idézőjelek nélkül természetesen.
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem ezt szerettem volna megtudni! Ha pontosan elolvasta volna a kérdést láthatta volna, hogy nem a kezdőlap beállítására voltam kíváncsi. Ezt magam is betudom állítani. Átfogalmazom a kérdést mert ezek szerint nem egyértelmű. Tehát, hogy tudom beállítani, hogy új lap megnyitásakor a "www.google.hu" weboldal töltődjön be, ami a kezdőlapom is. Vagyis az "új lap megnyitása" fülre, majd a "kezdőlap" ikonra való két kattintást szeretném lerövidíteni egyre, ha ez lehetséges.
2013. jan. 15. 12:22
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a második kommentelőnek! Teljes mértékben így képzeltem el! Köszönöm! :)
2013. jan. 15. 12:26
5/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló probléma volt, sikerült megoldani, köszi a válaszolónak!
7/19 csumpili válasza:
Köszönöm én is a megoldást, sokat segített!! :)
8/19 anonim válasza:
Nagyon köszönöm én is! sikerült és nagyon hasznos volt a válasz!! Köszi!
9/19 wapo válasza:
Köszi!!
Nagyon sokat kínlódtam míg megleltem ezt a választ.
Az alapértelmezett verziót tudja valaki? Amikor mozaik szerűen vannak a legtöbbször használt oldalak.
10/19 Terminatortx666 válasza:
Szia Wapo!
Nyiss egy új lapot a böngészőben majd a címsorba írd be "about:config" és nyomj egy entert-ígérd meg hogy óvatos leszel, rengeteg beállítás közül neked a "browser.newtab.url" kell, a keresőbe kezd el begépelni "browser.newtab.url" (így könyebb megtalálni) majd ennek a karakterláncnak az értékét megváltoztatod, jobb klikk->módosítás( vagy dupla kattintás rá) és beírod "about:newtab" és OK, idézőjelek nélkül természetesen.
Így lehet az eredeti telepített beállítást visszarakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!