Mit tehetek ha a szomszédom feltörte az msn-em?
Voltam a rendőrségen is, de nem vettek komolyan. Próbálltam egyébb megoldásokat is : jelszóemlékeztető de kicserélte az email cimet, meg progikat kerestem a neten. De mint vírusos, és nem működik, csak a saját adataimat akarják megszerezni a hackerek a programon keresztül.
Beszéltem a sráccal, de nem akarta visszaadni azt ami az enyém, még pénzt is ajánlottam érte, de semmi. A másik msn-emről irtam neki, hogy hallottam hogy hacker vagy és email feltörés stb, de nem válaszolt.
Tudnátok segiteni ? Köszönöm
17/fiú.
Regisztrálj skype-ra, hamarosan úgyis megszűnik az msn (pontosabban beintegrálják a skype-ba).
Cserélj jelszót mindenhol, használj más-más jelszót mindenhol, és ne olyan jelszót használj, amit 5 perc alatt bárki kitalál. (Garantálom, hogy ebben az esetben is ez történt, nem pedig valódi feltörés.)
a szomszéd srác kéremszépen egy 15éves gyerek.
És tudom, mert bevallotta.
És a kódom 17karakterből állt, viszonylag nehéznek mondanám.
Egy 15 éves csira feltörte a kododat? picit furcsa
és mivolt a kod ?
123456789abcdefg?
nem édes barátom.
születési évből hó, nap, egyszó, barátnőm születési éve, megint egy szó, és egy pár írásjel.
könnyen kikövetkeztette egyénként ezeket lehet a leg könnyebb kitalálni
-♂♀♫♪♪ʚϧᨊᨇᨍ-☺☻
Na ezek feltörhetetlenek
csak az a baj hogy nem mindig engedi pl:fremail mert ismeretlen karakter
csak egy kérdés, én ezek hogy írom be ha ez rakom kódnak ?
milyen gombokat kell megnyomni ?
powe_r: attól még lehet a szeretője, főleg ebben a mai világban...
kérdező: a billentyűzeten levő gombokat megnyomva tudod beírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!