Valaki feltörte a Wi-Fi hálózatomat. Most mit csináljak?
Olyan nincs, hogy nem tudsz változtatni. Odamész routerhez és nyomsz neki egy nagy resetet. és vagy belépsz a beállító menüjébe.
Aztán ha megvan, akkor a jelszó beállítása mellett esetleg a hálózatodon lévő összes kütyü MacAddresét add hozzá kivétel listához, minden más hozzáférést tilts le. Így is be lehet törni, de azzal már keményen megizzadnak.
Naszóval, megnéztem a használati útmutatóját a routernek, ami a következőket írja (legalább tudom, hogy csak nem mondtam nagy hülyeséget előbb):
A DSL led villog, ha nincs felépült kapcsolat a szolgáltatóval, valamint folyamatosan világít, ha jó a felépült a kapcsolat.
A WLAN led villog, ha a vezetéknélküli funkció engedélyezve van, és folyamatosan világít, ha aktív (tehát vezetéknélküli hálózatot sugároz).
Szóval ha a DSL kapcsolatod villog, az nem jelent jót, és valószínűleg ezért lassú a neted, mert szakadozik (hol felépül, hol lebont).
Olyan semmiképpen ninsc, amit állítottál, hogy csak akkor világítanak, ha egy géppel használod is őket és egészen biztosan nem törte fel senki a hálózatodat ezen jelek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!