Www. Thesims3.com oldalról hogyan tudok letölteni simeket? Hogyan tudok letölteni simeket?
Én vagyok akik az előző kérdésedre is válaszolt :)
Ha letöltött mentési állományt ( .Sims3pack fájl ) rakd a Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappába ( Ha nincs Downloads mappa akkor csinálj egyet ).
Ha ez megvolt nyisd meg az indítópanelt és a Letöltések menüponton belül meg fogod találni az új fájlt ami az előbb bemásoltál a Downloads mappába. Jelöld ki és kattints a Telepítés gombra.
A frissítéssel kapcsolatban: Az 1.47 a legfrissebb verzió HA csak az alapjáték van meg. Lehet hogy azért kéri hogy frissítsd mert ahhoz az egyedi tartalomhoz amit letöltöttél szükséges valamelyik kiegészítő.
Köszönöm szépen! :-)
De igazából azt nem értettem, hogy hiába frissítettem se csinált semmit, és csak a sima alapjáték kellene ahhoz a simhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!