Hol tudom megnézni a saját wi-fi-m jelszavát?
Figyelt kérdés
tudom hogy valamilyen kódot bekell írni a böngészőbe,de én nemértem,megválytoztatni nemakarom,mert anyuméké,csak nemakarják,hogy tudjam,de nekem kell wi-fihez...előre is köszönöm2013. jan. 12. 16:45
1/8 anonim válasza:
Reméld hogy anyukád ezt nem olvassa, mert beállít a sarokba.
2/8 anonim válasza:
Ha nem változtatták meg akkor megnézed milyen tipus és a gyártó weblapján megnézed mi az alapértelmezett ip amin be lehet lépni a routerba.
3/8 A kérdező kommentje:
a router-ren ott van h passworld:admin de az nemjo ugyh sztem megváltoztatták
2013. jan. 12. 17:03
4/8 P.O.C. válasza:
Hát, ha a WebGUI alap jelszavát megváltoztatták akkor cumi.
Még egy lehetőséged van. Ha hozzá tudsz férni ahhoz a géphez, amibe már egyszer beírták a kódot. Azon ezt a programot futtatva megjelenik a kód:
5/8 A kérdező kommentje:
ezen a gépen amikor megváltoztatták akkor azt kimutatja? csak ez a gép van és telefonról akarok csatlakozni
2013. jan. 12. 17:11
6/8 A kérdező kommentje:
ezt a progit hogy tudom letölteni?
2013. jan. 12. 17:12
7/8 P.O.C. válasza:
Az előbb küldtem el a linket, ha nem tűnt volna fel.
8/8 anonim válasza:
szerintem is férj hozzá ahoz a géphez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!