Vki nem tudná megmondani hogyan tudom megnézni a saját Wifim jelszavát?
Olyan gépen, ami kábellel csatlakozik, böngészőprogramon keresztül be tudsz lépni a router admin felületére.
A cím valóban ott van a router-en feltültetve (általában alján), csakúgy, mint a felhasználói név, jelszó páros (ha meg kell adni).
Tehát, a böngészőben a www.valami.hu... stb. helyett csak ilyet írj:
192.168.1.
Ez pl. egy Tp-Link-es cím, de azt írd, ami a tiéden van.
Utána fog felhasználói nevet, jelszót kérni. Szintén azt írd, ami a router-eden van. (Lehet, csak egyet kell megadni.)
Ha beléptél keress valamilyen wireless menüpontot, ott be tudod állítani a jelszót, illetve megváltoztatni ha már van.
Itt egy kis segítség, ha nem ilyen típusú a tiéd, akkor is hasznodra lehet:
hát igazából nem annyira értek hozzá... láttam a képet az enyém is hasonló de nekem nincs olyan irva h passwordmeg ilyenek, nekem csak Serial Number van fent meg Mac Addres, mind2-t próbáltam beírni jelszónak mikor csatlakozni próbáltam a Wifi-hez de nem sikerült,
hát Pirelli márkájó, T-home-s, Pirelli Broadband Solutions S.pA. ez van rá irvan aszem ez a típusa
Ha Pirelli, akkor ezt nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!