Wifi vezetékes routerrel mellett, hogyan?
Figyelt kérdés
A telefonomban van wifi , viszont házban vezetékes routerrel fut az internet mindenfelé,de én a telómon is használnám.Nincs olyan pc tartozék,dokkoló, bármi, amivel megoldható?2013. jan. 9. 15:36
11/20 A kérdező kommentje:
oks köszi . az utolsó" válasza fölött meg pont egy 3 antennás tp-link router reklám virit, olyan aranyos ez az oldal hogy rá is vezet azonnal a megoldásra :d
2013. jan. 9. 17:42
13/20 anonim válasza:
LOL. Néha megérné engedélyezni a reklámokat :D
14/20 anonim válasza:
Nálunk például egy antenna nélküli Linksys router van, amire madzaggal 2 gép van kötve, amik szinte állandóan mennek és a wifit időnként a mobiltelókkal használjuk vagy ritkán a feleségem az ágyból netbookozik. Én a WC-n (3 fal van az illemhely és a router között és légvonalban kb 7,5-8 méter) is zökkenőmentesen tudok netezni. :) Most kipróbáltam azt is, hogy a router közelében a telefonom max 15Mbit sebességet képes hasznosítani (ennyit bír a Motorola Defy+), míg a porcelán trónon 8,5-9Mbit sebességem van (az ajtókat is becsuktam). Ja és régi építésű belvárosi kecóról van szó. Ezt mind csak információként/példaként. ;)
15/20 A kérdező kommentje:
na igen, a pédámban is ez állhat fent, pont ezt akarom elkerülni. hogy itt 1,7 megával jön, de 2 szobával arrébb ez ne csökkenjen (perpill a "köldökzsinórok" miatt midnenhol ugyean ilyen a net csak megoszlik)
2013. jan. 9. 19:43
16/20 anonim válasza:
Pedig a wifi az ilyen...minél messzebb vagy a forrástól, annál lassabb lesz a kapcsolat. Amúgy sztem 8Mbit is elég böngészni meg Marketről töltögetni néhány megás fájlokat...
17/20 A kérdező kommentje:
de itt 15össel töltünk egésznap 50gigás filmeket alsóhangon
2013. jan. 10. 15:23
18/20 anonim válasza:
segítséééég, még mindig nem érted
a vezetékes net ugyanolyan gyors marad, csak a telefonon lehet lassabb
(ha meg telefonon akarsz 50 gigás filmet töltögetni, és sajnálod a pénzt a wifi routerre, akkor többet nem tudok mondani)
19/20 A kérdező kommentje:
ja de felfogtam most már xd.csak az én viszonyom a nethez annyi hogy újrainditom a modemet ha belassul annyi(egyenlöre)
2013. jan. 10. 18:29
20/20 anonim válasza:
K.: ez esetben nem biztos, hogy le kellene állni a hozzáértőkkel (nem magamra gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!