Wifi vezetékes routerrel mellett, hogyan?
"haveromnál a 30megás netnél az ajtókat nyitva kell hagyni, meg akadozik nem állandó a netsebesség,mert vezetéknélküli,pedig nem volt olcsó"
3 falon keresztül netezek, a router majdnem a földön van, és full jelerősség (legolcsóbb TP-link routert vettem, és már 4 éve megy), nincs packet loss sem..
szerintem a haverod próbáljon meg channelt váltani, vagy tájékozódjon a falak anyagáról, mielőtt vezeték nelküli eszközt vesz
egyébként nem gondolom, hogy egy száraz faajtó ennyire befolyásolná a dolgot (de ez mondjuk nem biztos)
amúgy van laptop otthon? mert akkor nem kell venni semmit pluszba
hát, azt tudom hogy téglafal van, és mindig látom hogy nyitva haggyák az ajtót (bár szerintem sem igy kéne ennek müködni amugy)és a gépeik sem voltak olcsók. tp-linkes wifi router van, annál a gépnél full gyors aminél van a wifi,de ahol az adapter van, ott be van még dugva egy 5-ös usb elosztóba, majd az a gépbe.ésha nem "észak fele áll" az a kis adapter már nincs net...
itt nincs laptop, direkt asztali gépek vannak,és ezekhez van vezetékezve a router.viszont ha telón akarnék játszani,böngészni,viberezni,azt nemtudok, pedig kellene,és ahhoz kellene valami
hát bocs ezt már neked kell eldönteni :S
megadtuk a lehetőségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!