Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi vezetékes routerrel...

Wifi vezetékes routerrel mellett, hogyan?

Figyelt kérdés
A telefonomban van wifi , viszont házban vezetékes routerrel fut az internet mindenfelé,de én a telómon is használnám.Nincs olyan pc tartozék,dokkoló, bármi, amivel megoldható?
2013. jan. 9. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2013. jan. 9. 15:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
USB Stick 3000-4000 Ft. Wifi router 6000-7000 Ft. Előbbinél csak akkor van net a telefonon, ha megy a gép, utóbbinál meg bármikor.
2013. jan. 9. 15:41
 3/20 A kérdező kommentje:
igen,csak a vezeték ki van már épitve,és nem akarnék még egy felesleges routert ami wifis (egyrészt nincs rá annyi, másrészt haveromnál a 30megás netnél az ajtókat nyitva kell hagyni, meg akadozik nem állandó a netsebesség,mert vezetéknélküli,pedig nem volt olcsó )
2013. jan. 9. 15:45
 4/20 anonim ***** válasza:

"haveromnál a 30megás netnél az ajtókat nyitva kell hagyni, meg akadozik nem állandó a netsebesség,mert vezetéknélküli,pedig nem volt olcsó"

3 falon keresztül netezek, a router majdnem a földön van, és full jelerősség (legolcsóbb TP-link routert vettem, és már 4 éve megy), nincs packet loss sem..

szerintem a haverod próbáljon meg channelt váltani, vagy tájékozódjon a falak anyagáról, mielőtt vezeték nelküli eszközt vesz

egyébként nem gondolom, hogy egy száraz faajtó ennyire befolyásolná a dolgot (de ez mondjuk nem biztos)

amúgy van laptop otthon? mert akkor nem kell venni semmit pluszba

2013. jan. 9. 16:52
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban jársz egy wifi-s routerrel, már elég olcsón lehet kapni. Ahhoz nem kell bekapcsolni a gépet sem, hogy legyen wifi hálózat a lakásban! A kiépített vezetések hálózat is oké, hiszen a wifi-s routerbe is lehet dugni vezetéket csak még plusz ad wifi jelet is. 5-6k-ért már van wifi-s router (4 kábel+wifi természetesen, ez az alap). Meg szerintem egy router erősebb jelet ad, mint egy kis stick, bár ezt gondolom modellje is válogatja.
2013. jan. 9. 17:19
 6/20 anonim ***** válasza:
K: a meglévő router helyére gondoltam a wifi eszközt. A vezetékesek ugyan úgy használhatóak ahogy eddig.
2013. jan. 9. 17:19
 7/20 A kérdező kommentje:

hát, azt tudom hogy téglafal van, és mindig látom hogy nyitva haggyák az ajtót (bár szerintem sem igy kéne ennek müködni amugy)és a gépeik sem voltak olcsók. tp-linkes wifi router van, annál a gépnél full gyors aminél van a wifi,de ahol az adapter van, ott be van még dugva egy 5-ös usb elosztóba, majd az a gépbe.ésha nem "észak fele áll" az a kis adapter már nincs net...

itt nincs laptop, direkt asztali gépek vannak,és ezekhez van vezetékezve a router.viszont ha telón akarnék játszani,böngészni,viberezni,azt nemtudok, pedig kellene,és ahhoz kellene valami

2013. jan. 9. 17:23
 8/20 A kérdező kommentje:
és sajnos sok helyen nem láttam még,hogy milyen ez a wifi router hálózat, csak az emlitett példában. mert itt, 3 gépen egyfolytába függnek a neten, egy 15megás csomagon,miközben itt majdnem maxon megy a letöltés
2013. jan. 9. 17:30
 9/20 anonim ***** válasza:

hát bocs ezt már neked kell eldönteni :S

megadtuk a lehetőségeket

2013. jan. 9. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esetleg hallgass olyanra aki már látott. A 2-3 antennás TP-Link routerek már elég megbízhatóak, hogy ne kelljen a jelet a kereszthuzatra bízni. Hidd el, hogy jobban jársz egy ilyennel, mint ha USB stickekkel eszkábálsz.
2013. jan. 9. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!