Az Invitel után melyik szolgáltató adja a leggyorsabb netet Magyarországon?
Invitel után? Miért, az invitel mióta adja a leggyorsabbat.
Ha jól tudom csak a telecom és a digi épített ki magyarország területén optikai hálózatot és gerincvonalat. Az invitel egy p.csafüst.
150? Oda van írva, hogy 60 a garantált. Ami kevesebb, mint a fele.
És már bocs, de a földi analóg sugárzás megszüntetése, ami miatt a mindig tv is felvirágzott pont azt eredményezte, hogy fénnyel kell mostmár kommunikálni majdnem mindennek.
Ergó a TV közvetítésekkel foglalkozó cégeknek, ergó kétlem, hogy az invitelnek nagyobb a hálózata, mint az antenna hungáriának.
MIVEL ŐK MAGYARORSZÁG TELJES RÁDIÓ ÉS TV SUGÁRZÁS KÖZPONTJA!
Minden adáslebonyolító központból az antenna hungária veszi át a kész adás élő jelét, amit aztán szétszór az egyes szolgáltatóknak földi mnikrón, fénykábelen, illetve műholdon. Ja persze gondolom az invitel kábelét használják, tutira.
"Az Antenna Hungária nem internetszolgáltató" Érdekes nekem az antenna hungáriától van netem. Biztos valamiféle tévedés lehet a hátterében.
ipwhois alapján:
role: Antenna Hungaria Corp
address: www.ahrt.hu
address: H-1119 Budapest
address: Petzval Jozsef str. 31-33
address: HUNGARY
remarks: Network Operations
phone: +36 1 464-2266
admin-c: LC41-RIPE
tech-c: LC41-RIPE
admin-c: TT242-RIPE
tech-c: TT242-RIPE
nic-hdl: AHC1-RIPE
mnt-by: AHRT-MNT
source: RIPE # Filtered
route: 212.92.0.0/19
descr: Antenna Hungaria
descr: Hungarian Radiocommunications Corporation
origin: AS8990
mnt-by: AHRT-MNT
source: RIPE # Filtered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!