Nem fogják visszaállítani a Myvip rejtett módot?
Figyelt kérdés
Azt hittem, enegem zavar egyedül ez a dolog, de úgylátszik nem vagyok egyedül vele. Valaki nem tud pontos infót, nem fogják soha többet visszaállítani? :(2009. aug. 27. 09:35
1/3 anonim válasza:
nem fogják
és szerintem ideje is volt eltörölni.
ez egy közösségi oldal, nem kémhálózat!
vállald fel azt, hogy te megnézel valakit, vagy ha ezt nem akarod, akkor a fürdőszoba ablakán keresztül lesd az illetőt
3/3 anonim válasza:
Nem fogják, viszont ha az megnyugtat, lehet rá egy mód. Elméleti szinten.
Azt nem tudom, hogy magából a myvip motorból is kiszedték-e a rejtett lehetőséget, vagy csak a gombot tették elérhetetlenné. Ugyanis ha megnézed az oldal kódját, ami letöltődik, abban benne van még a Rejtve input mező, csak ki van kommentelve. Esetleg greasemonkey-val életre lehetne kelteni, és kipróbálni, hogy működőképes-e még.
Mellesleg van ott még olyan, ami kommentelve van, pl ilyen hogy "Bentlevők". Nem értem, hogy egy szám mértnem fér el az oldalon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!