DjRicardo kérdése:
T-HOME-nál van, hogy Internet mellé tablet. Többi lent . Valaki rendes válasz?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Tab2 7 Wi-Fi
24 hómap-havidij 990Ft
Kezdő részlet 0 Ft.
Megéri?
24 hónap után a sajátom lenne a Tab?
2013. jan. 5. 12:25
1/6 A kérdező kommentje:
*hónap
2013. jan. 5. 12:26
2/6 anonim válasza:
Az úgy van, hogy akkor veheted meg ha új vagy meglévő előfizető vagy. Ha meglévő akkor minimum 6 hónapja kell, hogy előfizető legyél, és lejárt hűségnyilatkozat kell hozzá. a 990Ft*24= ez a tablet ára, az internet havidíjja még ezen felül van. Egyszóval 24 hónap után 23750Ft-ot fizetsz ki a tabletre. És 2 éves hűségnyilatkozatot kell "aláírni', ha mindez teljesül akkor lehet ennyi pénzért megvenni.
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok, a kérdéseidre nem válaszoltam. Szerintem megéri, mert én is ilyet rendeltem, és igen a tiéd lesz. Ez olyan mintha a t-mobile-nál előfizetésre vennél mobilt, az is a tiéd.
4/6 A kérdező kommentje:
oké,értem!
2013. jan. 7. 16:05
5/6 A kérdező kommentje:
Megrendeltem én is a neten,kb 2 hét és kiszállítja a futár!
2013. jan. 12. 14:30
6/6 A kérdező kommentje:
1 gond van azt hittem,hogy megrendeltem a Tabletetám de Semmi visszajelzés a T-HOME flől
Mit tegyek???
2013. jan. 14. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!