Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sürgős, nem tudok rámenni a...

Sürgős, nem tudok rámenni a google-ra, és helyette mindig egy Claro-search jön ki, amivel nem tudok mit kezdeni, hogyan törölhetném azt ki, és helyette a google jöjjön vissza?

Figyelt kérdés
Ez csak mától van, és nagyon idegesít, folyton azt mondja h nem találja az oldalt, és ez az idióta Claro search jön ki kezdőlapnak is
2013. jan. 4. 18:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mozillája van, írta.
2013. jan. 4. 20:19
 22/26 A kérdező kommentje:
köszönöm,köszönöm,köszönööööm, imádlak :) (most képzelj ide egy nagyon nagy ölelést) :D
2013. jan. 4. 20:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2013. jan. 4. 20:24
 24/26 anonim válasza:
nekem miután ezeket a beállításokat elvégeztem jó is lesz, de ha bezárom a firefoxot, és újraindítom, minden marad olyan amilyen volt, és megint a claro search jön be :/
2013. jan. 15. 16:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Amit 01-04 20:14-kor írtam, úgy is?
2013. jan. 15. 17:43
 26/26 anonim válasza:
igen, mindent kipróbáltam már, amit itt leírtál, és amíg nem zárom be a firefoxot, addig jó is, de kilépek és vissza, akkor megint a claro search jön be új fül megnyitásakor, úgy, hogy a beállítások maradnak, amiket átírtam, csak nem veszi figyelembe, vagy nem tudom :D
2013. jan. 20. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!