Sürgős, nem tudok rámenni a google-ra, és helyette mindig egy Claro-search jön ki, amivel nem tudok mit kezdeni, hogyan törölhetném azt ki, és helyette a google jöjjön vissza?
Figyelt kérdés
Ez csak mától van, és nagyon idegesít, folyton azt mondja h nem találja az oldalt, és ez az idióta Claro search jön ki kezdőlapnak is2013. jan. 4. 18:52
1/26 anonim válasza:
Valamit telepítettél ma, ami beépítette ezt is. Ez egy malware.
Vezérlőpult - Programok telepítése és törlése - Claro LTD toolbar on IE - uninstall.
2/26 anonim válasza:
Ez még nem elég - Mozillád vagy IE-d van?
3/26 A kérdező kommentje:
Mozzilám van
Movie maker-t telepítettem ma, és azóta van ez... a programok között már nem találom, nem tudom kiinstalálni
2013. jan. 4. 19:07
4/26 A kérdező kommentje:
legtöbb oldalt nem bírja kinyitni sem, amit meg igen, azt lassan
2013. jan. 4. 19:09
5/26 anonim válasza:
SEMMIT ne tölts le a download.com-ról! Onnan szedted, tuti.
Ezt töltsd le, ez kiirtja: [link]
6/26 A kérdező kommentje:
sajnos egyszer rámentem egy downloadra amiről kiderült h nem az tölti le a dolgot amit akarok, gondolom akkor onnét jött :S
2013. jan. 4. 19:16
7/26 A kérdező kommentje:
aki a linket küldte, légyszi segítenél hogy mit hogyan?
2013. jan. 4. 19:19
8/26 anonim válasza:
Először töltsd le! Aztán futtasd!
Innen tudod letölteni: [link]
9/26 A kérdező kommentje:
lehúztam, 540kb, megnyitottam, és kijött ilyen pici táblázat, aminél van a search, delete, uninstall...rámentem a searchre, és kijött egy hosszú lista tele olyana cuccokkal amihez nem értek, mármint ilyen adatok a gépemről
2013. jan. 4. 19:23
10/26 anonim válasza:
Na, az mind olyan dolog, amit a program károsnak ítélt a gépeden. Gondolom, ilyen a kép: [link]
Most delete. Legyen minden más becsukva! És indítsd újra. Majd gyere ide vissza, és írd meg, mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!