Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jön be az itthoni Wifi a...

Nem jön be az itthoni Wifi a mobilomon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kaptam karácsonyra egy routert,beüzemeltük és működik rendesen.Van itthon két Androidos telefon,eddig mindkettőn gyönyörűen bejött a Wifi de ma mindig azt írja ki,hogy szétkapcsolva mikor megpróbálom bekapcsolni.A gépen működik a Wifi mint eddig(igaz kicsit lassan)de a telefonokon nem.Nem tudom,hogy számít-e de a router még nincs jelszóval levédve,mert nem igazán tudom,hogy hogy kell és nem akarok semmit elrontani.Valaki kérem segítsen,mert már nagyon aggódom.A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jan. 3. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Pròbáld meg kikapcsolni és àramtalanítani a modemet is és a routert is várj 10 másodpercet majd kapcsold vissza mind a kettőt hàtha jô lesz ugy,és a telon is kapcsold ki a wifit majd vissza
2013. jan. 3. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltam amit írtál,köszönöm szépen a tippet:)
2013. jan. 4. 05:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen:-) Ezek szerint jô lett ;-):
2013. jan. 4. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!