Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom visszaállítani a...

Hogy tudom visszaállítani a Google keresőmet, úgy hogy a Zone Alarmot végre kiiktathassam?

Figyelt kérdés
Próbáltam a jobb oldali minikeresőnél a lefelé mutató nyíllal beállítani a Google-t), de ha a "fő" keresőmezőbe szeretnék írni valamit, hogy még egyszerűbben keressek rá, mindig a Zone Alarmos találatokra keres :@@@@

2013. jan. 3. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Töröld ki a Zone Alarmot, majd töltsd le ujra a böngésződet
2013. jan. 3. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Már régen töröltem, nem volt sehol a gépen, de ha rákerestem valamire mindig az jött elő..

Most újratelepítettem a Mozillát, de a könyvjelzőim nem működnek (azaz, ha elkezdek gépelni a keresőbe, nem dobja ki a könyvjelzős címeket) ...:( erre valami megoldás esetleg??

2013. jan. 4. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a ZoneAlarm már nincs, csak a könyvjelzők nem jelennek meg.

No de a Könyvjelzők nem a keresőbe beirásra jelennek meg, hanem ha legfelül a Könyvjelzők menűre kattintasz, azaz igy:

[link]

2013. jan. 4. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de eddig ha valamit írtam a címsorba, akkor találatként behozta a könyvjelzőként mentett oldalakat..:S
2013. jan. 5. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ujra letöltöttnél és ujra rátöltöttnél az előzőleg keresőbe irtak nem jönnek le. Ha viszont egyszer már oda beirtad és behoztad a weboldalt, utána mindig bejön, még 1-2 beű beirása után is. De ez nem Könyvjelző függő.

A mentett Könyvjelzők, ha egy Firefoxra rátöltesz egy másikat, azok megmaradnak. De ha kitörlöd a Firefoxot és egy másik böngészőről ujra rátöltöd, akkor már elvesznek.

2013. jan. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!