Hogy tudom visszaállítani a rendes Mozilla Firefoxot? Letöltöttem valamit és azóta nem tudom rendesen használni a google keresőt. Ez van most: MyWebSeatch Home
Figyelt kérdés
Köszi, ha segítetek, nem értek hozzá és baromira idegesít :(2012. okt. 25. 17:47
1/3 anonim válasza:
" nem értek hozzá "
hát,ez a baj,mert így még segíteni is nehéz lesz rajtad,
2/3 A kérdező kommentje:
Azért megpróbálnátok?
Addig eljutottam, hogy a vezérlőpulton a "programok hozzáadása (és eltávolítása)"-t megnéztem, és ott sajnos nem találtam MyWebseatch-t. Mert ha ott van, el tudom távolítani... de nincs.
2012. okt. 25. 19:47
3/3 xy333 válasza:
A Firefoxon belül keresgélj, a beállításoknál. Keresőmotorok kezelése, vagy ilyesmi. Az alapértelmezettet állítsd vissza, ami nem kell, töröld. Megnézni nem tudom, mert nem Firefoxot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!