Flash bővítmény probléma?
Figyelt kérdés
Következő a probléma: a flash bővítmény (firefox böngésző) naponta többször is összeomlik, de ha nem is omlik össze, bizonyos idő elteltével újra kell indítanom a böngészőt, de legalábbis a bővítményt leállítani a folyamatoknál, mert idővel felszökik ilyen óriási méretre a memória használata. Mondjuk indul ilyen 20-30 megáról, és ahogy nézegeted egy YT videót 20 perc múlva már ilyen 300 mb-t használ, és szétfagyasztja a gépet. Mit tehetek ez ellen? Elvileg korszerűt használok, a firefox oldala szerint...2013. jan. 2. 12:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és maga a böngésző is ugyanezt csinálja, egyre nagyobb memóriát foglal, csak nem nő olyan nagy ütemben...
2013. jan. 2. 12:33
2/2 anonim válasza:
Próbálj meg egy régebbi 11.3 Flash playert telepíteni a mostani eltávolítása után.
Nekem is többször összeomlott a böngészőm, és visszaléptem egy korábbi verzióra, és most nem engedem frissíteni addig amíg ki nem jön egy újabb verzió. Hátha az stabilabb lesz. Ha kijön az újabb frissítem rá. Ha stabil akkor marad, ha nem akkor ismét visszatelepítem a korábbit ami még stabilan működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!