Hiányos jelenik meg a Facebook oldal a számítógépemen, mi lehet a probléma? Lentebb bővebben.
Szóval már vagy 2 hónapja küszködök ezzel a problémával, hogy ez az oldal, de csak EZ nem lép be (pár napos periódus), időnként pedig mikor olyanja van hibátlanul bejön. Ha hibás akkor ezt csinálja:
Már próbálkoztam mindennel, vírusírtottam, letöröltem egy csomó programot, a böngészőt újrarakosgattam más böngészőt próbáltam, egy ideig működik is valamikor, de utána pár napig ilyen hibásan lép be, de csak ez az oldal, nem tudom mit kellene csinálnom még...
Segítséget előre is köszönöm!!
Ez net baj.Nálam akkor szokta így beadni amikor gyengén jön a net.
Vagy esetleg telepítsd újra a Google Chrome-ot és mérd le az interneted sebességét. :)
Nem netsebesség baja van, mivel más oldalakat hibátlanul behoz, iletve most lemértem a sebességet és azzal nem lehet probléma. Már töröltem illetve újratelepítettem az összes böngészőm, de akkor sem javult meg, hol 2-3 napra tökéletesen működik, illetve van olyan mint most, hogy ez a hiányos verziója jelenik meg több napig, ha csatlakoznék a fészbukra, de más oldalak tökéletesen jók...
de köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!