Flickr képmegosztó használható internetről is, vagy csak telefonról?
De van-
Na figyu segítek, mert látom neked ez bonyolult:
mivel "már kerestem de nem találtam"...
Fogod a guglit: veírod, hogy "flickr".
Aztán kapsz egy ilyet:
És láss csodát mindjárt az első linkre kattintva bejön egy lap, ahol be tudsz lépni vagy tudsz regisztrálni.
Ha még ebből nem lenne egyértelmű a kérdésedre a válasz, akkor halált megvető bátorsággal esetleg rá is kattinthatsz, a belépés gombra, hátha történik valami csoda és belép.Még akkor is ha nem telefonról kerested.
Durva, mi? :)
Na látod, ezért nem értem miért kérdezted meg.
Most komolyan ilyen analfabétának nézel amúgy? :D
Na jó, vegyük sorra:
1. Ismerem és használom a Googlet
2. Megtaláltam ezt az oldalt, amit Te is linkeltél.
3. Sőőőt, képzeld még a Sign Up feliratot is megtaláltam.
4. A kérdésem erre vonatkozott volna: A regisztráció után csak telefonról tudom elérni mint alkalmazás, vagy tudom használni PCről is? Mivel a kezdőoldalon Iphoneról és Androidról van szó... EZÉRT TETTEM A KÉRDÉST, MÉLYSÉGES ELNÉZÉSEDET KÉREM.... :D
De ha már itt tartunk, azt mondtad, hogy mind a kettőt lehet PCről használni... Az Instagramot hol tudom PCről elérni és használni? Ezért megkövezhetsz ha van ilyen lehetőség: Akkora béna vagyok, hogy erről még tényleg nem találtam semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!