Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy facebookom, és valaki feltörte, ugyebár az elfelejtett jelszónál beállítottam egy kérdést, amire csak én tudom a választ. mivel az email címemre nem tudtam elküldeni a jelszót mert azt is átváltoztatta. szóval sikerült beállítanom, hogy válaszolhassak arra az elfelejtett kérdésre, sikerült is, és azt írta ki hogy 24 óra múlva jöjjek vissza és betudok lépni. és az lenne a kérdésem hogy ha közbe belép az az illető (24 órán belül) akkor is megfogom kapni a levelet, hogy visszakaptam a fiókom vagy utána már nem is érvényes? és még egy kérdésem lenne, emiatt a facebook zárolja a fiókot? szóval ha belépek küldenem kell személyazonosságot, hogy tényleg az vagyok? mert az ismerőseimnek mondtam, hogy nézzék már meg miket írkált ki stb. de senki se tud rámkeresni.. vagyis nem ad ki a kereső.
2012. dec. 30. 14:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!