Még mielőtt bárki ere gondolna senkinek nem adtam meg a jelszavamat szó szerint senkinek. Mit lehet ilyenkor tenni? Feljelentés vagy valami?
Olyan kérdésem volna hogy játszok egy online játékal (Metin2FunnyWord) -el és feltörtek 2 felhasználó nevemet.
Még mielőtt bárki ere gondolna senkinek nem adtam meg a jelszavamat szó szerint senkinek.
Csak olyan válaszoljon aki ért is hozzá.
Köszönöm
Miért bárki következmény nélkül csinálhatja ezt?
Mert akkor én is ere fogok álni.
20/F
Ezt a választ kaptam az SA-tól.
Kedve Bufferke!
A jelszavadat természetesen mi kiadjuk minden második emberkének aki kéri. Honnan vetted ezt a nagy "marhaságot", hogy mi a te jelszavadat kiadjuk másnak? Mi célból adnánk ki? Ha fel szeretnél jelenteni csak hajrá, állunk elébe. Semmilyen személyes adatodat nem tároltuk, amiért te feljelenthetnél bárkit is. Mielőtt még lejáratod magad a rendőrségen ajánlom, hogy jól gondold át a dolgot. Azért, mert valaki kirabolt nem mi vagyunk a felelősek. Maximum elmentetted a jelszavad a login rendszerünknél, és ezt valaki kiolvasta, vagy valami ismerősöd kitalálta.
A játékban van olyan hogy jelszó mentés ezt nem nekik kéne biztositani?
:)) De lássák !!
és egy gombnyomással vissza tudnának engedni !!
magyarul köcsögök :) ennyit roluk ennyit ér nekik a játékosok bizalma
havonta 5-8e forintot költöttem rá de mától 1ft sem
Játszanék én azzal is de sajna procim kevés hozzá :)
Amd Sepron 3600+ majd ha lesz 2 magosom jövő hónapban akkor lehet elkezdem :)
Havi 5-8 ezer forint?!
Egy ilyen igénytelen sz@rért, ráadásul valami utolsó tört szerveren?
Lol.
Nem gondoltam hogy ennyire szar a vezetőség hogy nem érdekli őket a játékosok élete. Sőt még szerora védelmet sem tudnak tenni :)
Most már nem költök rá :) kb 6 hónapja játszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!