Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell beállítani?

Mit kell beállítani?

Figyelt kérdés
Ha kikapcsolom a routert mit kell beállítani hogy bekapcsolás után legyen internetem? Kikapcsoltam és most nincs internetem a bekapcsolás után. Vagy mindig be kell állítani? Nem akarom hogy éjjel-nappal menjen, vagy nem baj ha mindig megy?
2012. dec. 29. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem , nembaj nekem is éjjel-nappal megy.
2012. dec. 29. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

mi 4 éve minden este kikapcsoljuk,

és ettől nem megy semmi el,és nem hibásodott meg soha,

2012. dec. 30. 03:11
 3/7 A kérdező kommentje:
én ha kikapcsolom és vissza nincsen internet azért kérdezem hogy mit kell beállítani hogy ne kelljen minden kikapcsolás után újra beállítani
2012. dec. 30. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

ha nálad a kikapcsolás után nincs újra net,akkor ott valami nagyon rosszul van megoldva,

írd le részletesen az otthoni dolgokat,ha azt akarod ,hogy valaki segíteni tudjon,

2012. dec. 30. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
semmi gond nincs csak nincs beállítva hogy automatikusan csatlakozzon , a papírján van egy IP cím amit ha beírsz a böngészőbe akkor behozza a router menüjét , ott be lehet állítani hogy csatlakozzon automatikusan. Általában 192.168.0.0, ilyen IP szokott lenni.
2012. dec. 30. 12:19
 6/7 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy ott hol kell.most volt internet.a jelerősség kiváló a dlink a jelerősség megfelelő és mésem tudok megnyitni semmilyen weboldalt mert a kiszolgáló nem található ezt írja ki.mit állítsak be a PPPoE-t vagy a dinamikus ip-t remélem nem írtam nagy ökörséget.
2012. dec. 30. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
internetszolgáltatótól függ, kérj meg valakit aki érti az ilyen dolgokat és megoldja.
2013. jan. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!