Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vásároltam az ebayon de nem...

Vásároltam az ebayon de nem kaptam meg. Nyitottam egy Paypal vitát (jelentettem) elmagyaráznátok nekem, hogyan is kell ezt lebonyolítani?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor előfordult már, hogy nem kaptam meg amit rendeltem....de nem nyitottam vitát sosem..

mindíg írtam az eladónak egy üzenetet, hogy sajnos még nem kaptam meg a egrendelt/kifizetett terméket.. és milyen megoldást tud ajánlani erre a problémára.. és eddig mindegik eladó olyan volt, hogy felajánlotta azt a lehetőséget, hogy vagy újra elküld egy terméket amit előtte megvásároltál, vagy pedig visszaküldi a pénzt a paypalra.:)

2012. dec. 29. 13:01
 2/3 Niki0608 válasza:
Én nem jártam ilyen jól... vettem egy felsőt, kifizettem és másfél hónapja semmi. Nem küldött új terméket (pedig írtam neki üzenetet), és a pénzt se küldte vissza. Negatívan értékeltem, de nem tudom mit csináljak, hogy valamit lássak vagy a ruhából vagy a pénzből.
2013. jan. 1. 12:30
 3/3 anonim válasza:
sajna amúgy van aki 2 hónap alatt kapja meg mert a kinti vagy az itthoni vámon ülnek rajta. Várj még egy kicsit. Ha a nyomonkövetőben látni, hogy itthon van már Mo-on, akkor esetleg nem tudom van-e lehetőség telefonon érdeklődni a vámnál.
2013. jan. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!