Nem értem az ncore-t elmagyaráznátok nekem? A többi lent.
ezt az üzit kaptam de nem értem:
Jelen pillanatban az aktivitásod szerint túllépted a rangodnak megfelelő hit'n'run lehetőségeid számát.
Azon torrentek számítanak hit'n'run-nak, amelyek minimum 14 napja vannak a listádban (start oszlopban 14 nap vagy több szerepel), s még nem teljesítetted rajtuk a kötelezettségeid. Ezen torrentek más színnel vannak jelölve a listádban a megkülönböztethetőség végett.
Melyik lista a letöltő lista és,hogyan kell ezt megoldanom?
A másik kérdésem hogy, hol tudom megnézni,hogy vissza van töltve a film vagy még nem. Mert sajnos erről is kaptam figyelmeztetést de nem tudom mikor töltöte vissza?
Mondjuk a legtöbb torrent kliensben van egy ARÁNY, ami ugye akkor 1, ha letöltöttek rólad annyi adatot abból a torrentből, amekkora az egész. A torrent oldal szabályzatában benne van, mennyit kell visszaosztanod minimum. Ez általában 0.4 azaz kemény 40%.
(Az új uTorrentben sajnos alapból egy csomó dolog kijelzése ki van kapcsolgatva és kézzel kell egyenként visszatenni!)
Na most ha olyan dolgot torrentezel ami régi és ezért senki nem tölti, vagy olyan ami keveseket érdekel, akkor simán lehet az arányod még hónapok után is akár 0.000. Ez van.
A "hit'n'run" az amikor alig töltöd le az adott torrentet akkor :
-kikapcsolod a torrent klinsed
-kitörlöd a torrent klinsedböl
Azaz nem osztod vissza az adott torrentet se arány szerint , se seedkötelezetségi időt nem teljesíted soha .
Ha letöltesz egy torrentet akkor hagyd benne a torrent klinsedben ,
és gyakran legyen bekapcsolva is a torrent klins program .
A torrent klins programodban van is egy "arány - (ratio)" ,
ami pontosan kiírja mennyire osztod vissza az adott torrentet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!