Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on, ha csak az...

Facebook-on, ha csak az ismerőseim láthatják a képeimet, akkor ha egy ismerősőm megosztja, akkor az ő ismerősei láthatják, vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert mindig megosztja a képeimet az ő 200 ismerősének és az üzenőfalán látszik is, de soha nem like-olja senki az ismerősei közül, ebből gondolom, hogy nem látják?! Vagy akkor mi értelme van annak, hogy én titkosítottam őket, hogy csak az én ismerőseim láthassák, de ha valaki megosztja, akkor az ő 200 ismerőse is láthatja! Akkor mégsem titkos. Ennyi erővel bárki láthatja. Pedig pont az a cél, hogy ne láthassa! És ha valaki like-olja egy képemet, akkor azt is látja az ő üzenőfalán az ő összes ismerőse? Akkor emiatt sem csak az én ismerőseim láthatják! Nem?
2012. dec. 28. 18:07
 1/1 anonim válasza:
Szerintem akkor láthatják az ismerősei, ha megosztja a képet. Bár nem biztos, jó kérdés... Én is gondolkodtam már ezen. :D
2012. dec. 30. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!