Mit jelent facebookon a Tiltás? (lenn)
Figyelt kérdés
Zaklatott egy ember hátt gondoljáétok nem mutáns vagy szörny vagy földönkivüli nade tökmindegy zaklatoózott vki hátt egy vki na kiböktem végre,és Letiltottam ! de várjál nem ugyhogy te gondolod! Hahnem ottwann a fiőkbeálll.és ottanvan h tiltzás és ottan felkeöl oldani igy csináltam én! És aztat Szeretném kérdeni tőőlletekkk hogyy ő lát engem vagy nem? Tehát őlátja az én profilomat vagy nem?? Kezdő vagyok és nemviok jóów hejesiróó bocsánatot szeretnék kérni ezért de lécci seggitcsetek rajtam!!! előrei s hátra is még oldalrais kössszii kösszcsi kösszönöm ! Bocsánat a megfogalmazásért!2012. dec. 27. 20:03
1/6 Emberek válasza:
ha letiltottad, és utána a fiókbeállításokban az adatvédelmi beállításoknál feloldottad, akkor igen lát téged, és te is látod őt
2/6 A kérdező kommentje:
de ha nem oldom fel??? akkor ő lát engem?
2012. dec. 27. 20:07
3/6 A kérdező kommentje:
HELLLLÓÓ vki válaszoljon Ő akk ha letiltom lát engem vagy nem? (több fenn)
2012. dec. 27. 20:13
4/6 anonim válasza:
neki ez nem akadály csinál egy másik facet és ujra lát
5/6 anonim válasza:
áljunk csak meg egy percre milyen állnéven futott a zaklató (mert lehet én voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
hahaha nem olyan zaklató az amugyis egy lányról van szóó
2012. dec. 28. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!