Miért van az, hogy sokan kiteszik az életüket az internetre, pl Facebookra 10-20 db képet tesznek ki 2 naponta, vagy minden órában megosszák kivel hol és mit csináltak? Magamutogatás céljából, vagy elégedetlenségből csinálják ezt?
Konkrétan azt értem itt ezalatt, hogy elmennek kirándulni minden hónapban és arról kiteszik az összes képet, meg amiket sütnek-főznek kaját, arról is tesznek ki minden héten képet. Nem értem miért csinálják egyes nő ismerőseim ezt, mert többnyire ezt a nők csinálják, h amit főztek a párjuknak azt lefotózzák és kiteszik a netre, vagy az összes kirándulós képet felteszik, én nem csinálok ilyet. Ezek szerint én kivétel vagyok?
Vagy azért tesznek ki magukról és a párjukról annyi képet, mert ezzel azt akarják bizonygatni a külvilágnak, hogy mennyire jól meg vannak a párjával? Pedig még csak másfél éve vannak együtt, és még össze sem házadostak, de még csak nem is terveznek ilyet. Én is másfél éve vagyok együtt a párommal, de én nem csinálok olyat, hogy 2 naponta 10-20 db képet tennék ki, én nem bizonygatok semmit sem a külvilágnak, az a lényeg, hogy nekem jó legyen, kb évente teszek ki 3-4 db képet, számomra elég ennyi, no meg időt sem szánok képek feltöltésére...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!