Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kikapcsoltam a routert visszak...

Kikapcsoltam a routert visszakapcsoltam de nincs internet?

Figyelt kérdés
Eddig jó volt egy napig kínlódtam mire beállítottam és most megint nem jó mit tegyek valami biztonsági hálózati kulcsot kér de azt sem tudom hol keressem. Windows home premium op rendszerem van.
2012. dec. 22. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobboldalt alul van egy értesitési ikon Internetelérés ha oda viszed a nyilat

Jobb klikk rá majd

Hibaelháritás-ra klikk

Ha a hibaelháritó nem javitja ki a hibát aut-san, akkor megadja, hogy mik lehetnek a problémákl

Legtobbször a Hálózati adapter van kikapcsolódva

2012. dec. 22. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam már de semmi.hol tudnám megnézni a biztonsági hálózati kulcsot egyáltalán mi az?az a helyzet hogy kihúztam az internet kábelt,reseteltem és most jó de most meg nem merem kikapcsolni mert megint nem lesz jó azt meg nem akarom hogy mindig menjen mert van amikor elég későn érek haza.ha tudtok valami ötletet azt szívesen venném.kaptam hozzá egy lemezt de de nem tudom mit kell róla feltelepíteni ha egyáltalán kell.
2012. dec. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!