Internet szűrőt hogy tudom kijátszani a munkahelyemen, közösségi oldalak nézéséhez?
OFF: talán jó oka van annak, hogy tiltották ezen oldalakat. Erősen vissza tud venni a produktivitásból, amikor az alkalmazott munka helyett iwiwen meg facebookon lóg, meg egész nap farmeramázik. Nyilván nem merő szivatásból lettek ezek tiltva.
ON: m.facebook.com is tiltva van? Egyébként meg nem olyan drága mobilra egy párszáz megás mobilnet-előfizetés. Arról lehet nézegetni.
Csak megjegyezném, hogy ennek rossz vége is lehet. Nem minden főnök tűri, hogy az alkalmazottak munka helyett inkább trükköket agyalnak, hogy hogy lehetne facebookozni. A rendszergazdának meg nem nehéz ám tényleg hatékony szűrőt kitalálni.
M.faceebook sem jó...
Nos Én egy gyárba vagyok portán,a netet is onnan kapjuk,
Nos megnézném hogy 24órát egy helyen hogy lennél meg internet vagy akármi más nélkül.Jó engem a facebook nem izgat ,csak az a baj hogy erre nem voltam felkészülve és üzenetet várok valakitől akinek a számát már üzenetben megkaptam csak nem írtam ki,és ez így elég bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!